Troels Bech

Ledelses­­­­højskole

Efter en betydningsfuld karriere indenfor dansk fodbold, har Troels Bech kastet sig over sin store passion for ledelsens og samarbejdets kunst. I Ledelseshøjskolen forener han det bedste fra moderne ledelse med den særlige danske højskoletradition.
Fokus er på en balanceret og eksistentiel tilgang til ledelse.

Udbudte Moduler & Events

  • Tilmeld dig et modulbaseret forløb med 3×3 dage på skiftende ophold over 4 måneder: mød folkene i doubleyou (www.doubleyou-partners.com), topklasse oplægsholdere – og mød først og fremmest dig selv.
  • Få et skræddersyet forløb på 3-4 mdr om virksomhedsledelse hvor og hvornår det passer jer
  • Ledelse i Vandresko: Efter at have afsluttet en dybdegående uddannelse i protreptik under vejledning af Ole Fogh Kirkeby, inviterer Troels dig nu til at opleve Danmarks naturskønne vandrestier på Lillebæltsstien. Deltag i faciliterede ledelsessamtaler, refleksionsøvelser, og kast nyt lys over dine ledelsesantagelser, mens du nyder naturens skønhed.
  • Ledelsesvandring Bornholm Rundt: Fokuser på dit personlige lederskab med en fire dages vandretur rundt på Bornholm. Dette er en dybtgående rejse, der har som mål at styrke dit lederskab i form af bæredygtighed, levedygtighed, rækkevidde og øget bundlinje.

Hvorfor vælge Ledelseshøjskolen?

  • Personligt Lederskab: I en verden præget af hastværk og overfladiskhed tilbyder vi en dybdegående tilgang, hvor den personlige udvikling og selvforståelse står i centrum.
  • Natur & Refleksion: Vores unikke ‘Ledelse i Vandresko’ tilgang kombinerer skønheden i den danske natur med dybdegående refleksion og samtale.
  • Erfaring & Ekspertise: Med Troels Bech ved roret, får du adgang til årtiers erfaring fra sportens verden, nu kanaliseret ind i kunsten af ledelse.

Vil du vide mere?

For mere information om Ledelseshøjskolen, vores moduler, og hvordan du kan deltage, er du velkommen til at kontakte os. Tag skridtet mod et dybere, mere meningsfuldt lederskab og lad os sammen udforske mulighederne.

Kontakt

Skal vi skabe det næste store strategiske samarbejde?
Telefon +45 21754139
[email protected]