Troels Bech

Fodboldledelse i AGF – med formand Lars Fournais

Lars Fournais har massiv ledelseserfaring fra det pulserende erhvervsliv. Nu har han også 18 års erfaringer som bestyrelsesmedlem og 11 år som formand i det normalt pulveriserende AGF.
I denne samtale kommer vi godt rundt i emnet ledelse, og selvfølgeligt særlig fodboldledelse.
Vi taler om strategiudvikling, kulturledelse, kontinuitet – og opgøret med AGF som "galehus". Hvad var planen for 10 år siden, da Jacob Nielsen blev ansat? Hvordan har Lars arbejdet med fodboldledelse og hvordan adskiller den sig fra al anden ledelse?
Hvis du interesserer dig for ledelse i almindelighed eller AGF i særdeleshed, så er denne episode skabt til dig.

Produceret i samarbejde med BMW Danmark og Telmore – som giver dig et særligt introduktionstilbud via https://www.telmore.dk/bechbagbolden

Musik og postproduktion: Tobias Bech Zachariassen

Husk at abonner på Bech Bag Bolden på https://www.troelsbech.com/

Morten Frendrup – om at steppe op

Morten Frendrup har gennem hele sin unge karriere bevist, at han kan tage det næste skridt op – nogle gange endda flere.. Denne samtale sætter lup på netop det.Hvad har gjort den tidligere Brøndbykomet i stand til det?Er det udviklet ærgerrighed? Er det baggrunden som den næstbedste, der har været nødt til at træne "grimt"?Hør […]

Læs mere

Lars Høgh – om hverdagen i fodbold fra de første dage med betalt fodbold til idag

Siden vi indførte betalt fodbold i 1978 har dansk fodbold ændret sig dramatisk. Og jeg har haft det sandsynligvis bedste vidne til den udvikling, Lars Høgh, som første gæst i min podcast serie om fodboldens hverdag.

Læs mere

Kontakt

Skal vi skabe det næste store strategiske samarbejde?
Telefon +45 21754139
[email protected]