Troels Bech

Bech
Bag
Bolden

Martin Laursen – “Viljen til at ville skaber evnen til at kunne”

Bech Bag Bolden
Bech Bag Bolden
Martin Laursen - "Viljen til at ville skaber evnen til at kunne"
Loading
/

Martin Laursen fortæller om at gå fra Fårvang til Champions League vinder og årets hold i Premier League på trods af begrænse talent.
Vi taler om viljen til at ville og de ofre, det kræver – og om den mentale styrke, det kræver at fortsætte forbi, hvor gærdet er lavest. Derfor kunne Martin i ung alder skifte fra Silkeborg til Verona og livet på italiensk. Martin fortæller også historien om at blive købt 50% af gangen til topklubben Parma, blot  for efter 2 ugers løbetræning i bjergene at få at vide, at de ikke vil bruge ham! Den vanvittige historie udvikler sig til, at Martin dagen efter ser i en artikel i den lyserøde avis, at AC Milan måtte søge ny forsvarsspiller – og efter selv at have taget kontakt ender det kort tid efter med en 5 års kontrakt mellem verdens bedste spillere og en rolle som Berlusconis favorit. Siden blev det til Champions League trofæ, succes i Premier League og på landsholdet – og gentagne knæskader.
Denne episode er en af de hidtil mest farverige, og hvis du vil høre om Martins begejstring for fodbold, og om hvorfor han trods gode erfaringer fra BSV ikke skal være træner igen, så lyt med her.

Kontakt

Skal vi skabe det næste store strategiske samarbejde?
Telefon +45 21754139
[email protected]