Troels Bech

Bech
Bag
Bolden

Kim Brink – fra gummisko til laksko i dansk fodbold

Bech Bag Bolden
Bech Bag Bolden
Kim Brink - fra gummisko til laksko i dansk fodbold
Loading
/

Kim Brink, manden med alle erfaringer i dansk fodbold! To mænd med ca 70 års erfaring med professionel fodbold, ca 50 år som trænere og ca 20 år på direktionsgangene – men kun een af os med ansvar for dansk klubfodbolds nok største præstation… Episoden blev optaget 2 dage før og udgivet 2 dage efter årsdagen for “Miraklet i Madrid”.
Hør Kim fortælle om baggrunden for eliminationen af Real Madrid med 9 OB-udviklede spillere på holdet. Vi taler om hans legendariske år i ungdomsfodbold og den succesfulde transition af en række af hans ynglingespillere til profiler i international fodbold.
Vi taler også om overgangen fra træner til direktør og forskellen på at være sportschef og         -direktør. Hvordan oplevede Kim at være en del af de tidlige tanker om FCM som træner i Ikast, og hvordan ser han forskellene til FCK. Vi deler holdninger til trænerens deltagelse på bestyrelsesmøder, den konstante balance mellem branding og virkelighed, og vi diskuterer kultur versus karakter, inden Kim kigger i sin krystalkugle og spår om fremtidens fodboldvirksomheder.
 Det kunne ikke undgå at blive en lang udsendelse – og vi har rigeligt stof til en til senere…

Kontakt

Skal vi skabe det næste store strategiske samarbejde?
Telefon +45 21754139
[email protected]