Troels Bech

Bech
Bag
Bolden

Andreas Maxsø – mester med Brøndby og klar til udlandet

Bech Bag Bolden
Bech Bag Bolden
Andreas Maxsø - mester med Brøndby og klar til udlandet
Loading
/

Mød Andreas Maxsø, Brøndbys anfører. Vi taler om forskelle i to af landets fremmeste talentmiljøer, nemlig Brøndby IF, hvor Andreas spillede fra han var 5-16 år, og FC Nordsjælland, hvor klubbens senere superliga anfører spillede sine sidste ungdomsår.
Vi overvejer i fællesskab, om personligheden afgør det senere valg af position – eller om positionen fremkalder specifikke karaktertræk. Siden fortæller Maxsø om de udfordringer, han blev stillet overfor i sine tre udenlandske klubber – og om det helt særlige forløb, der bragte ham til Zürich og Uerdingen med Bournemouth som fællesnævner. Andreas fortæller endvidere om de udfordringer, han som grubler med meget alene-tid fandt sig i, da han skiftede land 4 gange i løbet af 3 år.
Endelig giver mestrenes anfører sit bud på, hvordan BIF efter 16 års ventetid endelig genvandt mesterskabet – og hvorfor holdet  lige nu fremstår som lidt mindre mesterlige end for 4 måneder siden.
Endelig fortæller den rolige centerforsvarer med det store overblik om sine landsholdsambitioner, og om den fortsatte udlandslængsel, der var så tæt på i sommers.

Kontakt

Skal vi skabe det næste store strategiske samarbejde?
Telefon +45 21754139
[email protected]